Locatie | de Bibliotheek Barneveld |
Categorie | Volwassenen |
16+ LevenLangLeren | |
Prijzen |
|
Download | Toevoegen aan agenda |
Fermentatie is een eeuwenoude techniek die over de hele wereld wordt gebruikt om voedsel te bewaren en te verrijken met nieuwe smaken en gezondheidsvoordelen. Tijdens deze lezing zal Christian Weij, een gepassioneerde fermentatie-auteur, u meenemen op een reis door de diverse en verrassende wereld van gefermenteerde producten.
Tijdens de lezing...
Verder zal Christian een demonstratie geven van een fermentatie-recept, kunt u verschillende gefermenteerde producten proeven en kun je al je vragen stellen.
Wie is Christian Weij?
Christian Weij is een toonaangevende fermentatie-expert, auteur van bestsellers zoals "Verrot Lekker”, "Verrot Gezond” en sinds dit jaar ook “Verrot Lekker Desembrood", en oprichter van het Fermentatie Atelier VanChris. Hij heeft een passie voor duurzame voeding en de kunst van fermentatie, en heeft samengewerkt met topkoks en voedselproducenten uit binnen- en buitenland om innovatieve gerechten en producten te ontwikkelen. Zijn expertise en enthousiasme maken zijn sessies niet alleen leerzaam maar ook inspirerend.
Deze lezing is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Connect en draagt bij aan de voedseleducatie wat een onderdeel is van het Gezonde Leefstijl Akkoord van de Gemeente Barneveld.